Zonnepanelen

Zonnepanelen installatie

Uw zonnepanelen in goede handen

Interesse in zonnepanelen? De installatie van uw zonnepanelen bepaalt in grote mate uw tevredenheid over uw zonnepanelenbedrijf. Solarline garandeert u een vlekkeloze plaatsing en werkt enkel met de beste zonnepanelen installateurs en dakwerkers. Onze specialisten zijn hoog opgeleid en zitten al jaren in het vak. Geen dak dat voor hen te moeilijk is.

Hoe lang duurt zo'n zonnepanelen installatie?

Dat is uiteraard afhankelijk van de grootte van uw installatie. Maar meestal ronden we de installatie van zonnepanelen af op slechts 1 volledige werkdag.

Door wie wordt de zonnepanelen installatie uitgevoerd?

Uw zonnepanelen worden geïnstalleerd door 2 teams. Eerst bevestigen onze ervaren dakwerkers uw zonnepanelen windvast en lekvrij op uw dak. Daarna staat ons professionele team van elektriciens in voor de plaatsing van de omvormer en de bedrading. Ze testen uw PV-installatie ten slotte nog grondig op een correcte werking.

Wanneer geniet ik van gratis elektriciteit?

Nog voor onze installateurs de deur uit zijn, loopt de gratis stroom al binnen. Zodra de zonnepanelen installatie afgerond en gecontroleerd is, produceert u uw eigen groene elektriciteit!

Wat met schaduw op mijn zonnepanelen?

Schaduw en zonnepanelen zijn uiteraard geen goede vrienden. Tenzij u onze omvormers van SMA gebruikt, die zijn gemaakt om slim om te springen met schaduw. Zo haalt u toch het maximale rendement uit uw zonnepanelen installatie! Bekijk het filmpje hieronder hoe de SMA omvormer werkt.

Zoekt u een betrouwbare installateur voor zonnepanelen? Bij vindt u dé referentie voor zonnepanelen, Solarline. Vraag nu vrijblijvend meer info aan:

Contacteer ons

Wat we nog doen:

Advies Onderhoud Monitoring