Zonnepanelen kopen? Profiteer in 2021 nog van een hogere premie - Solarline

Zonnepanelen kopen? Profiteer in 2021 nog van een hogere premie

U hebt er ongetwijfeld over gelezen. Misschien voelt u het zelfs al in uw portemonnee. De energieprijzen swingen de pan uit. Nog nooit betaalden we zó veel voor elektriciteit, aardgas en stookolie.

Als reactie hierop is de consument volop zonnepanelen aan het kopen. Installateurs zien de laatste weken de offerte-aanvragen massaal binnenstromen. Want het is de investering meer dan waard. Met zonnepanelen stijgt uw zelfconsumptie, en daalt uw energiefactuur.

En dat is nog niet alles.

Doet u in 2021 of 2022 nog uw aanvraag voor zonnepanelen, dan geniet u van een premie van maximaal 1.500 euro. Vanaf januari 2023 dalen de subsidies van de overheid voor nieuwe zonnepanelen naar maximaal 750 euro. Vanaf 2024 naar maximaal 375 euro. Reden te meer om zo snel mogelijk uw eigen zonnepanelen aan te vragen.

Mis de huidige premie niet. Vraag nu uw offerte voor zonnepanelen.

 

Gratis offerte

zonnepanelen kopen krijg een premie

Waarom zou ik zonnepanelen kopen?

Uitstekende vraag. En wij hebben het antwoord. Meerdere antwoorden zelfs.

Bespaar geld en energie

Met zonnepanelen wekt u uw eigen elektriciteit op. U bent dus minder afhankelijk van het elektriciteitsnet. En daar hangt een mooi financieel plaatje aan. U bespaart een hoop geld dat u voor nuttige of aangename dingen kunt gebruiken. En uw woning stijgt ook nog eens in waarde.

Zelfvoorzienend en goedkoop rijden

Hebt u een elektrische wagen? Waarom dan niet volledig zelfvoorzienend rijden op groene stroom? Combineer zonnepanelen met een thuisbatterij en een laadpaal, en u rijdt super goedkoop op uw eigen opgewekte energie. Da’s pas zelfconsumptie!

Milieuvriendelijke elektriciteit

Tot slot zorgen zonnepanelen voor milieuvriendelijke energie. Wilt u dus uw steentje bijdragen voor het klimaat? Dan zijn zonnepanelen dé oplossing.

Wilt u uw energiefactuur zien dalen? Vraag dan nu uw gratis offerte voor zonnepanelen.

 

Gratis offerte

premie zonnepanelen kopen

Aanvraag stijgt en premie daalt. Waar wacht u dus nog op?

Klinkt als muziek in de oren, die financiële voordelen en milieuvriendelijkheid. Maar wacht niet te lang met de aankoop van uw zonnepanelen.

Dalende premies

De premie voor zonnepanelen daalt vanaf 2022 met maar liefst 400 euro. Koopt u uw zonnepanelen vóór 31 december 2021? Dan profiteert u van maximaal 1.500 euro aan subsidies. Maar vanaf 1 januari geeft de overheid nog maximaal 1.125 euro. Wees dus snel.

Meer en meer aanvragen

Door de stijgende energieprijzen van de laatste tijd, zijn zonnepanelen trouwens weer razend populair. De aanvragen bij de installateurs lopen al aardig op.

Het moment om zonnepanelen te kopen is dus nú. Wilt u nog profiteren van de premies voordat het te laat is? Neem dan contact met ons op, en ontvang een gratis offerte.

 

Neem contact op