Over zonnepanelenbedrijf Solarline

Over Solarline

Wij dragen ons steentje bij om zoveel mogelijk gezinnen en ondernemingen te laten profiteren van hernieuwbare energie.

Waarom Solarline kiezen?

We zijn al meer dan 20 jaar actief in de zonne-energiesector, en hebben al talloze projecten in Limburg en heel België onder onze naam staan. Onze ervaren en hoogopgeleide installateurs kennen de kneepjes van het vak en werken enkel met materialen van de hoogste kwaliteit.

Omdat elk huis of elke zaak anders is, zorgen onze specialisten voor een zonne-energiesyteem op maat. Ze houden hierbij rekening met je omgeving, je behoeften en je budget. Zo profiteer je steeds volop van je eigen opgewekte stroom.

Onze experten leveren trouwens steeds proper werk. Bij het installeren van de apparatuur zorgen ze voor een mooie afwerking, en achteraf laten ze je huis of bedrijf netjes opgeruimd achter.

Maak kennis met ons team!

Solarline, dat is een professioneel team van ervaren installateurs die zich dag in dag uit inzetten om voor jou een comfortabele leef- en werkomgeving te creëren.

Ben jij een ervaren technicus?

Heb je een passie voor energie-opslag en klimaatvriendelijkheid? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Klant aan het woord

Referenties

Review Widget

"Topservice met topmaterialen"

Zeer vriendelijke verkoper en erg deskundige plaatsers. Wij zijn heel tevreden!

~ Gijs Jansen

"Geweldige en bekwame mensen."

~ Juan Lopez

"Goede service en mooie afwerking"

De zonnepanelen werden vandaag geplaatst. We zijn erg tevreden van de service van uw team! Het geheel is mooi afgewerkt: zowel de panelen op het dak als de omvormer en bijbehorende bekabeling werden erg professioneel bevestigd. Waarvoor dank!

~ Dhr. Geurts

"Zeer tevreden over de opbrengst"

Ik wil jullie graag informeren m.b.t. onze zonnepanelen. Ondertussen hebben we ruim een jaar de zonnepanelen op het dak liggen (sinds okt 2013) en ze werken prima. Het rendement in 1 jaar is ruim boven de door jullie gecalculeerde hoeveelheid KWh, we hebben namelijk 3499 KWh gehaald! Kortom wij zijn heel tevreden met deze opbrengst en het positieve verschil ten opzichte van de geschatte opbrengst, Bedankt!

~ Roovers

Eindhoven

"Aan te raden! Goede communicatie, plaatsing en service"

Goede middag, jullie hebben onlangs zowel bij mijn vader als bij mij zonnepanelen geplaatst. Ik wil jullie bedanken voor de goede communicatie, goede plaatsing en goede service achteraf. En speciaal zouden we plaatser Diego willen bedanken. Het was echt een plezier om hem te zien werken. Een echte vakman. We zullen jullie bij iedereen die erom vraagt aanraden.

~ Heynen

Peer

"Goed en netjes gewerkt"

Gisteren zijn de zonnepanelen geplaatst. Erg blij mee! Kevin en Jamey hebben goed gewerkt. Alles zeer netjes achtergelaten.

Nogmaals bedankt!

~ Niels Theuws

"Keurig op tijd en netjes afgewerkt"

Altijd zeer goed verder geholpen. Alles netjes afgewerkt! Keurig op tijd zoals afgesproken!

Ik raad deze zaak zeker en vast aan.

Top! Doe zo verder!

~ Stijn T.

"Service en professionele afwerking"

Donderdag 7/11 zijn Glen en Raoul de zonnepanelen komen plaatsen. Vanaf dat ik de deur open deed om hen binnen te laten voelde ik al een klik. Onmiddellijk begonnen zij met de plaats te bestuderen: waar en hoe ze de zonnepanelen zouden plaatsen, hoe de kabels zouden geplaatst worden, enz enz.

 

Om een lang verhaal kort te maken zou ik Glen, Raoul, Kevin en de firma Solarline willen bedanken voor de service en de professionele afwerking!

~ Boudewijn V.

"Opbrengst meer dan voorspeld"

Top service, zeer tevreden van de plaatsing en afwerking, top gasten. Zonnepanelen staan een jaar en opbrengst is meer dan ze ons voorspelden, top!

~ Gabri Filippo