Profiteer nóg meer van zonne-energie met je thuisbatterij - Solarline

Verhoog je zelfconsumptie met een thuisbatterij

Bespaar nu nog meer op je energieverbruik. Sla je opgewekte zonne-energie op in een thuisbatterij. Zo gebruik je je elektriciteit wanneer je dat zélf wilt!

Sla je energie op

Wees slim. Kies voor zonnepanelen met thuisbatterij

Je kan een thuisbatterij gebruiken om elektriciteit van het net op te slaan. Maar het is uiteraard nog beter om ze te gebruiken om zelf opgewekte energie langer te bewaren. Combineer dus je zonnepanelen met thuisbatterij en bespaar op elektriciteit!

Terugverdientijd thuisbatterij gemiddeld 6 jaar

Door de hoge energieprijzen is de terugverdientijd van een thuisbatterij aanzienlijk gedaald. De huidige terugverdientijd wordt geschat tussen 5 en 7 jaar. Dat levert je een mooi rendement op. Zeker als je weet dat de levensduur van een thuisbatterij tussen de 20 en 25 jaar is.

Hoe werkt een thuisbatterij?

Ben je geïnteresseerd in een thuisbatterij in Lommel of omstreken? Dan wil je waarschijnlijk ook weten hoe die werkt.

Een thuisbatterij is zijn geld waard

De combinatie van zonnepanelen met thuisbatterij is het meest rendabel. Je slaat de opgewekte energie van de panelen nog langer op en gebruikt die op het moment dat je dat wilt. En er is goed nieuws: de levensduur van een thuisbatterij is de laatste jaren enorm verlengd. De terugverdientijd is bovendien ingekort. De Vlaamse Overheid heeft een simulator voor eigenaars van een digitale meter ontwikkeld om te berekenen hoe rendabel een thuisbatterij is. Lees alles over de rendabiliteit.

Soorten thuisbatterijen

Bij Solarline werken we met lithium-ionbatterijen. Dit zijn de meest voorkomende thuisbatterijen.

Ze hebben een grote opslagcapaciteit en laden vrij snel op. Omdat ze per kilo batterij meer elektriciteit kunnen opslaan dan andere batterijen, zijn ze ook licht en compact. Momenteel zijn lithium-ionbatterijen nog de duurste batterijen op de markt, maar hun prijs daalt snel! Dit soort batterijen wordt trouwens ook gebruikt in elektrische auto’s.

Geen premie meer voor thuisbatterij

De Vlaamse Overheid gaf tot en met 31 maart 2023 een premie aan wie investeert in een thuisbatterij. Helaas is deze premie vervroegd stopgezet. Wie zijn aanvraag indient met een keuringsattest gedateerd na 31 maart 2023, maakt geen aanspraak meer op de premie voor een thuisbatterij. Alle informatie voor uw premie en de aanvraag vind je op de website van de Vlaamse Overheid

Klant aan het woord

Referenties

Review Widget

"Topservice met topmaterialen"

Zeer vriendelijke verkoper en erg deskundige plaatsers. Wij zijn heel tevreden!

~ Gijs Jansen

"Geweldige en bekwame mensen."

~ Juan Lopez

"Goede service en mooie afwerking"

De zonnepanelen werden vandaag geplaatst. We zijn erg tevreden van de service van uw team! Het geheel is mooi afgewerkt: zowel de panelen op het dak als de omvormer en bijbehorende bekabeling werden erg professioneel bevestigd. Waarvoor dank!

~ Dhr. Geurts

"Zeer tevreden over de opbrengst"

Ik wil jullie graag informeren m.b.t. onze zonnepanelen. Ondertussen hebben we ruim een jaar de zonnepanelen op het dak liggen (sinds okt 2013) en ze werken prima. Het rendement in 1 jaar is ruim boven de door jullie gecalculeerde hoeveelheid KWh, we hebben namelijk 3499 KWh gehaald! Kortom wij zijn heel tevreden met deze opbrengst en het positieve verschil ten opzichte van de geschatte opbrengst, Bedankt!

~ Roovers

Eindhoven

"Aan te raden! Goede communicatie, plaatsing en service"

Goede middag, jullie hebben onlangs zowel bij mijn vader als bij mij zonnepanelen geplaatst. Ik wil jullie bedanken voor de goede communicatie, goede plaatsing en goede service achteraf. En speciaal zouden we plaatser Diego willen bedanken. Het was echt een plezier om hem te zien werken. Een echte vakman. We zullen jullie bij iedereen die erom vraagt aanraden.

~ Heynen

Peer

"Goed en netjes gewerkt"

Gisteren zijn de zonnepanelen geplaatst. Erg blij mee! Kevin en Jamey hebben goed gewerkt. Alles zeer netjes achtergelaten.

Nogmaals bedankt!

~ Niels Theuws

"Keurig op tijd en netjes afgewerkt"

Altijd zeer goed verder geholpen. Alles netjes afgewerkt! Keurig op tijd zoals afgesproken!

Ik raad deze zaak zeker en vast aan.

Top! Doe zo verder!

~ Stijn T.

"Service en professionele afwerking"

Donderdag 7/11 zijn Glen en Raoul de zonnepanelen komen plaatsen. Vanaf dat ik de deur open deed om hen binnen te laten voelde ik al een klik. Onmiddellijk begonnen zij met de plaats te bestuderen: waar en hoe ze de zonnepanelen zouden plaatsen, hoe de kabels zouden geplaatst worden, enz enz.

 

Om een lang verhaal kort te maken zou ik Glen, Raoul, Kevin en de firma Solarline willen bedanken voor de service en de professionele afwerking!

~ Boudewijn V.

"Opbrengst meer dan voorspeld"

Top service, zeer tevreden van de plaatsing en afwerking, top gasten. Zonnepanelen staan een jaar en opbrengst is meer dan ze ons voorspelden, top!

~ Gabri Filippo