Thuisbatterijen voor uw energieopslag - Solarline

Verhoog uw zelfconsumptie met een thuisbatterij

Bespaar nu nog meer op uw energieverbruik. Sla uw opgewekte zonne-energie op in een thuisbatterij. Zo gebruikt u uw elektriciteit wanneer u dat zélf wilt!

Sla uw energie op!

Investeer in een Solarline totaalpakket

U kan een thuisbatterij gebruiken om elektriciteit van het net op te slaan. Maar het is uiteraard nog beter om ze te gebruiken om zelf opgewekte energie langer te bewaren. Laat dus batterijen én zonnepanelen installeren en bespaar op elektriciteit!

Geef ons een seintje!

Wilt u thuisbatterijen laten installeren? Of wilt u meer informatie over de batterijen van Solarline? Neem dan nu contact met ons op!

Hoe werkt een thuisbatterij?

U bent geïnteresseerd in een thuisbatterij? Dan wilt u waarschijnlijk ook weten hoe die werkt.

Is een thuisbatterij zijn geld waard?

Een thuisbatterij is het meest rendabel wanneer u die op zonnepanelen aansluit. Zo kan u de opgewekte energie van de panelen nog langer opslaan en gebruiken op het moment dat u dat wilt. De Vlaamse Overheid heeft een simulator voor eigenaars van een digitale meter ontwikkeld om te berekenen hoe rendabel een thuisbatterij is. De overheid biedt trouwens ook een aantal premies voor thuisbatterijen.

Soorten thuisbatterijen

Bij Solarline werken we met lithium-ionbatterijen. Dit zijn de meest voorkomende thuisbatterijen.

Ze hebben een grote opslagcapaciteit en laden vrij snel op. Omdat ze per kilo batterij meer elektriciteit kunnen opslaan dan andere batterijen, zijn ze ook licht en compact. Momenteel zijn lithium-ionbatterijen nog de duurste batterijen op de markt, maar hun prijs daalt snel! Dit soort batterijen wordt trouwens ook gebruikt in elektrische auto’s.

Premies van de overheid

De Vlaamse Overheid geeft een premie aan wie investeert in een thuisbatterij. Hieronder vindt u de twee basispremies die er zijn. Ales informatie voor uw premieaanvraag vindt u op energiesparen.be.

Klant aan het woord

Referenties

Review Widget

"Topservice met topmaterialen"

Zeer vriendelijke verkoper en erg deskundige plaatsers. Wij zijn heel tevreden!

~ Gijs Jansen

"Geweldige en bekwame mensen."

~ Juan Lopez

"Goede service en mooie afwerking"

De zonnepanelen werden vandaag geplaatst. We zijn erg tevreden van de service van uw team! Het geheel is mooi afgewerkt: zowel de panelen op het dak als de omvormer en bijbehorende bekabeling werden erg professioneel bevestigd. Waarvoor dank!

~ Dhr. Geurts

"Zeer tevreden over de opbrengst"

Ik wil jullie graag informeren m.b.t. onze zonnepanelen. Ondertussen hebben we ruim een jaar de zonnepanelen op het dak liggen (sinds okt 2013) en ze werken prima. Het rendement in 1 jaar is ruim boven de door jullie gecalculeerde hoeveelheid KWh, we hebben namelijk 3499 KWh gehaald! Kortom wij zijn heel tevreden met deze opbrengst en het positieve verschil ten opzichte van de geschatte opbrengst, Bedankt!

~ Roovers

Eindhoven

"Aan te raden! Goede communicatie, plaatsing en service"

Goede middag, jullie hebben onlangs zowel bij mijn vader als bij mij zonnepanelen geplaatst. Ik wil jullie bedanken voor de goede communicatie, goede plaatsing en goede service achteraf. En speciaal zouden we plaatser Diego willen bedanken. Het was echt een plezier om hem te zien werken. Een echte vakman. We zullen jullie bij iedereen die erom vraagt aanraden.

~ Heynen

Peer