Zonnepanelen-installateur Lommel - Solarline

Jouw zonnepanelen-installateur

Zonnepanelen in Lommel en omstreken plaatsen? Neem nu een zonnepanelen-installateur onder de arm en wek zuinig en efficiënt je eigen elektriciteit op.

 

Bespaar op elektriciteit

Terugverdientijd gehalveerd in 2022

Zonnepanelen kopen is meer en meer een slimme keuze. Berekeningen uit 2022 tonen namelijk dat de kosten van uw zonnepanelen al na 3 à 4 jaar terugverdiend zijn.

Verlaag je elektriciteitskosten

Hoe meer energie je zelf opwekt met uw zonnepanelen, hoe minder je van het elektriciteitsnet moet verbruiken, en hoe meer kosten je bespaart. Dankzij een slimme combinatie van zonnepanelen met een thuisbatterij voel je trouwens weinig tot geen effect van het capaciteitstarief. En wat dacht je van een laadpaal om je auto met gratis zonne-energie op te laden?

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Maar hoe doen ze dat precies? Wij leggen het je graag in detail uit.

Hoelang gaan zonnepanelen mee?

De gemiddelde levensduur van zonnepanelen is de laatste jaren enorm gestegen. Naargelang het type zonnepanelen dat je laat plaatsen, heb je er zo’n 25 tot zelfs 40 jaar profijt van. In ons artikel leggen we alles uit over de levensduur van zonnepanelen.

Soorten zonnepanelen

Bij zonnepanelen-installateur Solarline in Lommel werken we met fotovoltaïsche zonnepanelen. Afhankelijk van je verbruik en de plaats die je ter beschikking hebt, kan je kiezen voor een van de volgende types zonnepanelen.

Premies voor zonnepanelen afgeschaft in 2024

De Vlaamse overheid gaf tot en met 2023 een eenmalige premie aan wie investeert in zonnepanelen. Info en voorwaarden vind je op de website van de Vlaamse Overheid. Maar in 2024 is deze premie afgeschaft.

Heb je in 2023 nog een positief keuringsverslag gekregen? Dan maak je wel aansprak op de premie. Je premieaanvraag kun je indienen via de website van Fluvius.

Lees meer over de premie voor zonnepanelen in 2023

Ook zonnepanelen voor je bedrijf

Heb je een onderneming? Ook voor jou bieden zonnepanelen heel wat voordelen. Ontdek nu alles over onze zonnepanelen voor bedrijven.

 

Zonnepanelen voor bedrijven

Klant aan het woord

Referenties

Review Widget

"Topservice met topmaterialen"

Zeer vriendelijke verkoper en erg deskundige plaatsers. Wij zijn heel tevreden!

~ Gijs Jansen

"Geweldige en bekwame mensen."

~ Juan Lopez

"Goede service en mooie afwerking"

De zonnepanelen werden vandaag geplaatst. We zijn erg tevreden van de service van uw team! Het geheel is mooi afgewerkt: zowel de panelen op het dak als de omvormer en bijbehorende bekabeling werden erg professioneel bevestigd. Waarvoor dank!

~ Dhr. Geurts

"Zeer tevreden over de opbrengst"

Ik wil jullie graag informeren m.b.t. onze zonnepanelen. Ondertussen hebben we ruim een jaar de zonnepanelen op het dak liggen (sinds okt 2013) en ze werken prima. Het rendement in 1 jaar is ruim boven de door jullie gecalculeerde hoeveelheid KWh, we hebben namelijk 3499 KWh gehaald! Kortom wij zijn heel tevreden met deze opbrengst en het positieve verschil ten opzichte van de geschatte opbrengst, Bedankt!

~ Roovers

Eindhoven

"Aan te raden! Goede communicatie, plaatsing en service"

Goede middag, jullie hebben onlangs zowel bij mijn vader als bij mij zonnepanelen geplaatst. Ik wil jullie bedanken voor de goede communicatie, goede plaatsing en goede service achteraf. En speciaal zouden we plaatser Diego willen bedanken. Het was echt een plezier om hem te zien werken. Een echte vakman. We zullen jullie bij iedereen die erom vraagt aanraden.

~ Heynen

Peer

"Goed en netjes gewerkt"

Gisteren zijn de zonnepanelen geplaatst. Erg blij mee! Kevin en Jamey hebben goed gewerkt. Alles zeer netjes achtergelaten.

Nogmaals bedankt!

~ Niels Theuws

"Keurig op tijd en netjes afgewerkt"

Altijd zeer goed verder geholpen. Alles netjes afgewerkt! Keurig op tijd zoals afgesproken!

Ik raad deze zaak zeker en vast aan.

Top! Doe zo verder!

~ Stijn T.

"Service en professionele afwerking"

Donderdag 7/11 zijn Glen en Raoul de zonnepanelen komen plaatsen. Vanaf dat ik de deur open deed om hen binnen te laten voelde ik al een klik. Onmiddellijk begonnen zij met de plaats te bestuderen: waar en hoe ze de zonnepanelen zouden plaatsen, hoe de kabels zouden geplaatst worden, enz enz.

 

Om een lang verhaal kort te maken zou ik Glen, Raoul, Kevin en de firma Solarline willen bedanken voor de service en de professionele afwerking!

~ Boudewijn V.

"Opbrengst meer dan voorspeld"

Top service, zeer tevreden van de plaatsing en afwerking, top gasten. Zonnepanelen staan een jaar en opbrengst is meer dan ze ons voorspelden, top!

~ Gabri Filippo