Zonnepanelen op maat van uw energieverbruik - Solarline

Uw zonnepanalen-installateur

Investeren in zonnepanelen is nog steeds zeer rendabel dankzij de efficiënte en zuinige manier waarop u de opgewekte elektriciteit verbruikt.

Bespaar op elektriciteit

Vraag vrijblijvend meer informatie

Wilt u meer weten over onze zonnepanelen en installatie? Of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact op met Solarline.

Verlaag uw elektriciteitskosten

Hoe meer energie u zelf opwekt met uw zonnepanelen, hoe minder u van het elektriciteitsnet moet verbruiken, en hoe meer kosten u bespaart. Een slimme combinatie van zonnepanelen met een thuisbatterij zorgt trouwens voor een nóg effectievere zelfconsumptie!

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Maar hoe doen ze dat precies? Wij leggen het u graag in detail uit.

Hoe zit het met de terugdraaiende teller?

Op 1 maart 2021 werd het principe van de terugdraaiende teller voor eigenaars met een digitale meter door het Grondwettelijk Hof vernietigd. Maar hoe zit het dan met uw overtollige opgewekte elektriciteit? U vindt alle info hierover terug op de website van de Vlaamse Overheid.

Soorten zonnepanelen

Bij Solarline werken we met fotovoltaïsche zonnepanelen. Afhankelijk van uw verbruik en de plaats die u ter beschikking hebt, kan u kiezen voor een van de volgende types zonnepanelen.

Premies van de overheid

De Vlaamse Overheid geeft een premie aan wie investeert in zonnepanelen. Hieronder vindt u de twee basispremies die er zijn. Gedetailleerde informatie vindt u terug op energiesparen.be.

Algemene doelgroep

 

€ 300/kWp voor de eerste 4 kWp  en € 150/kWp van 4 tot 6 kWp, max € 1500 en  max 40% van het factuurbedrag incl. btw

 

Meer info over deze premie

Beschermde afnemer

 

€ 360/kWp voor de eerste 4 kWp  en € 180/kWp van 4 tot 6 kWp, max € 1800 en  max 48% van het factuurbedrag incl. btw

 

Meer info over deze premie

Wees er snel bij!

U kan in Vlaanderen als particuliere klant tot €1500 subsidie krijgen voor de installatie van uw zonnepanelen. Maar die subsidies zijn niet onbeperkt! Enkel de eerste 25.000 installaties krijgen een premie, en jaarlijks worden er zo’n 65.000 geplaatst. Wacht dus zeker niet te lang om uw aanvraag in te dienen!

Klant aan het woord

Referenties

Review Widget

"Topservice met topmaterialen"

Zeer vriendelijke verkoper en erg deskundige plaatsers. Wij zijn heel tevreden!

~ Gijs Jansen

"Geweldige en bekwame mensen."

~ Juan Lopez

"Goede service en mooie afwerking"

De zonnepanelen werden vandaag geplaatst. We zijn erg tevreden van de service van uw team! Het geheel is mooi afgewerkt: zowel de panelen op het dak als de omvormer en bijbehorende bekabeling werden erg professioneel bevestigd. Waarvoor dank!

~ Dhr. Geurts

"Zeer tevreden over de opbrengst"

Ik wil jullie graag informeren m.b.t. onze zonnepanelen. Ondertussen hebben we ruim een jaar de zonnepanelen op het dak liggen (sinds okt 2013) en ze werken prima. Het rendement in 1 jaar is ruim boven de door jullie gecalculeerde hoeveelheid KWh, we hebben namelijk 3499 KWh gehaald! Kortom wij zijn heel tevreden met deze opbrengst en het positieve verschil ten opzichte van de geschatte opbrengst, Bedankt!

~ Roovers

Eindhoven

"Aan te raden! Goede communicatie, plaatsing en service"

Goede middag, jullie hebben onlangs zowel bij mijn vader als bij mij zonnepanelen geplaatst. Ik wil jullie bedanken voor de goede communicatie, goede plaatsing en goede service achteraf. En speciaal zouden we plaatser Diego willen bedanken. Het was echt een plezier om hem te zien werken. Een echte vakman. We zullen jullie bij iedereen die erom vraagt aanraden.

~ Heynen

Peer