Zonnepanelen-installateur Lommel - Solarline

Uw zonnepanelen-installateur

Zonnepanelen plaatsen? Neem nu een zonnepanelen-installateur onder de arm en wek zuinig en efficiënt uw eigen elektriciteit op.

Bespaar op elektriciteit

Terugverdientijd gehalveerd in 2022

Berekeningen in 2021 voorspelden een terugverdientijd van 8 jaar, terwijl uit recente herberekeningen blijkt dat je de kosten van je zonnepanelen al na 3 à 4 jaar hebt teruggewonnen. En daar komt nog eens een mooie premie van de overheid bovenop.

Verlaag uw elektriciteitskosten

Hoe meer energie u zelf opwekt met uw zonnepanelen, hoe minder u van het elektriciteitsnet moet verbruiken, en hoe meer kosten u bespaart. Een slimme combinatie van zonnepanelen met thuisbatterij zorgt trouwens voor een nóg effectievere zelfconsumptie!

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Maar hoe doen ze dat precies? Wij leggen het u graag in detail uit.

Hoe zit het met de terugdraaiende teller?

Op 1 maart 2021 werd het principe van de terugdraaiende teller voor eigenaars met een digitale meter door het Grondwettelijk Hof vernietigd. Maar hoe zit het dan met uw overtollige opgewekte elektriciteit? U vindt alle info hierover terug op de website van de Vlaamse Overheid.

Soorten zonnepanelen

Bij zonnepanelen-installateur Solarline werken we met fotovoltaïsche zonnepanelen. Afhankelijk van uw verbruik en de plaats die u ter beschikking hebt, kan u kiezen voor een van de volgende types zonnepanelen.

Premies van de overheid

De Vlaamse Overheid geeft een premie aan wie investeert in zonnepanelen. Hieronder vindt u de twee basispremies die er zijn. Gedetailleerde informatie vindt u terug op energiesparen.be.

Algemene doelgroep

 

€ 300/kWp voor de eerste 4 kWp  en € 150/kWp van 4 tot 6 kWp, max € 1500 en  max 40% van het factuurbedrag incl. btw

 

Meer info over deze premie

Beschermde afnemer

 

€ 360/kWp voor de eerste 4 kWp  en € 180/kWp van 4 tot 6 kWp, max € 1800 en  max 48% van het factuurbedrag incl. btw

 

Meer info over deze premie

Wees er snel bij!

Het loont vandaag meer dan ooit de moeite om te investeren in de installatie van zonnepanelen. Sinds januari 2021 is er namelijk een nieuwe premie voor deze vorm van hernieuwbare energie van maximum 1.500 euro. En deze premie – die normaal ging dalen vanaf 2022 – blijft dit jaar dan toch behouden en zal pas dalen vanaf 2023.

 

Klant aan het woord

Referenties

Review Widget

"Topservice met topmaterialen"

Zeer vriendelijke verkoper en erg deskundige plaatsers. Wij zijn heel tevreden!

~ Gijs Jansen

"Geweldige en bekwame mensen."

~ Juan Lopez

"Goede service en mooie afwerking"

De zonnepanelen werden vandaag geplaatst. We zijn erg tevreden van de service van uw team! Het geheel is mooi afgewerkt: zowel de panelen op het dak als de omvormer en bijbehorende bekabeling werden erg professioneel bevestigd. Waarvoor dank!

~ Dhr. Geurts

"Zeer tevreden over de opbrengst"

Ik wil jullie graag informeren m.b.t. onze zonnepanelen. Ondertussen hebben we ruim een jaar de zonnepanelen op het dak liggen (sinds okt 2013) en ze werken prima. Het rendement in 1 jaar is ruim boven de door jullie gecalculeerde hoeveelheid KWh, we hebben namelijk 3499 KWh gehaald! Kortom wij zijn heel tevreden met deze opbrengst en het positieve verschil ten opzichte van de geschatte opbrengst, Bedankt!

~ Roovers

Eindhoven

"Aan te raden! Goede communicatie, plaatsing en service"

Goede middag, jullie hebben onlangs zowel bij mijn vader als bij mij zonnepanelen geplaatst. Ik wil jullie bedanken voor de goede communicatie, goede plaatsing en goede service achteraf. En speciaal zouden we plaatser Diego willen bedanken. Het was echt een plezier om hem te zien werken. Een echte vakman. We zullen jullie bij iedereen die erom vraagt aanraden.

~ Heynen

Peer

"Goed en netjes gewerkt"

Gisteren zijn de zonnepanelen geplaatst. Erg blij mee! Kevin en Jamey hebben goed gewerkt. Alles zeer netjes achtergelaten.

Nogmaals bedankt!

~ Niels Theuws

"Keurig op tijd en netjes afgewerkt"

Altijd zeer goed verder geholpen. Alles netjes afgewerkt! Keurig op tijd zoals afgesproken!

Ik raad deze zaak zeker en vast aan.

Top! Doe zo verder!

~ Stijn T.