Laadpaal voor elektrische wagens - Solarline

Laadpaal

Rijdt u hybride of volledig elektrisch? Of heeft uw bedrijf elektrische voertuigen? Dan is een laadpaal voor elektrische wagens de meest comfortabele oplossing voor uzelf en uw onderneming.

Elektrisch rijden. Comfortabel rijden.

Interesse?

Wilt u graag een laadpaal in Lommel of omstreken laten installeren? Of hebt u advies nodig van een ervaren installateur? Geef ons snel een seintje!

Een auto op zonne-energie?

Dat kan. Voed uw laadpaal met de opgewekte energie van uw zonnepanelen en bespaar aanzienlijk op elektriciteit!

Met een thuisbatterij slaat u overdag opgewekte zonne-energie op die u ‘s avonds of ‘s nachts gebruikt om uw elektrische wagen op te laden. Hebt u nog geen zonnepanelen of thuisbatterij? Ga dan voor ons totaalpakket!

Hoe werkt een laadpaal?

De werking van een laadpaal kan verschillen van type tot type. Meestal plug je wel eerst de laadkabel in de auto, daarna pas in het laadpunt. Bij Solarline installeren we zowel laadpalen aan huis, of bij uw bedrijf.

Zijn laadpalen rendabel?

Een laadpaal is een slimme investering voor wie elektrisch of hybride rijdt, en dat ook wilt blijven doen. De kosten ervan zijn snel terugverdiend omdat u thuis minder betaalt voor elektriciteit dan bij een openbare laadpaal. Daarbij kan u uw auto ‘s nachts aan nachttarief opladen. Wie zonnepanelen heeft kan uiteraard zijn zelf opgewekte stroom naar de laadpaal sturen, wat het nog voordeliger maakt.

 

Een elektrische wagen verbruikt minder dan een auto die op brandstof rijdt. Een auto met benzinemotor verbruikt gemiddeld 0,076 euro aan brandstof per kilometer. Bij een dieselmotor is dat gemiddeld 0,063 euro. Een elektrisch voertuig daarentegen verbruikt amper gemiddeld 0,029 euro per kilometer! Let wel, dit laatste gemiddelde is berekend op het gebruik van een oplaadpunt bij u thuis. Opladen via een openbare laadpaal kost veel meer!

Welke soorten laadpalen zijn er?

Afhankelijk van uw verbruik en de praktische mogelijkheden bij u thuis of in uw bedrijf, kan u bij Solarline voor verschillende types laadpunten kiezen. 

Klant aan het woord

Referenties

Review Widget

"Topservice met topmaterialen"

Zeer vriendelijke verkoper en erg deskundige plaatsers. Wij zijn heel tevreden!

~ Gijs Jansen

"Geweldige en bekwame mensen."

~ Juan Lopez

"Goede service en mooie afwerking"

De zonnepanelen werden vandaag geplaatst. We zijn erg tevreden van de service van uw team! Het geheel is mooi afgewerkt: zowel de panelen op het dak als de omvormer en bijbehorende bekabeling werden erg professioneel bevestigd. Waarvoor dank!

~ Dhr. Geurts

"Zeer tevreden over de opbrengst"

Ik wil jullie graag informeren m.b.t. onze zonnepanelen. Ondertussen hebben we ruim een jaar de zonnepanelen op het dak liggen (sinds okt 2013) en ze werken prima. Het rendement in 1 jaar is ruim boven de door jullie gecalculeerde hoeveelheid KWh, we hebben namelijk 3499 KWh gehaald! Kortom wij zijn heel tevreden met deze opbrengst en het positieve verschil ten opzichte van de geschatte opbrengst, Bedankt!

~ Roovers

Eindhoven

"Aan te raden! Goede communicatie, plaatsing en service"

Goede middag, jullie hebben onlangs zowel bij mijn vader als bij mij zonnepanelen geplaatst. Ik wil jullie bedanken voor de goede communicatie, goede plaatsing en goede service achteraf. En speciaal zouden we plaatser Diego willen bedanken. Het was echt een plezier om hem te zien werken. Een echte vakman. We zullen jullie bij iedereen die erom vraagt aanraden.

~ Heynen

Peer

"Goed en netjes gewerkt"

Gisteren zijn de zonnepanelen geplaatst. Erg blij mee! Kevin en Jamey hebben goed gewerkt. Alles zeer netjes achtergelaten.

Nogmaals bedankt!

~ Niels Theuws

"Keurig op tijd en netjes afgewerkt"

Altijd zeer goed verder geholpen. Alles netjes afgewerkt! Keurig op tijd zoals afgesproken!

Ik raad deze zaak zeker en vast aan.

Top! Doe zo verder!

~ Stijn T.