Slimme laadaal voor thuis of bij je bedrijf - Solarline

Laadpaal

Rij je hybride of volledig elektrisch? Of heeft je bedrijf elektrische voertuigen? Dan is een laadpaal voor elektrische wagens de meest comfortabele oplossing voor jezelf en je onderneming.

Elektrisch rijden. Comfortabel rijden.

Interesse?

Wil je graag een laadpaal in Lommel of omstreken laten installeren? Of heb je advies nodig van een ervaren installateur? Geef ons een seintje!

Auto opladen met zonnepanelen?

Dat kan. Voed je laadpaal met de opgewekte energie van je zonnepanelen en bespaar aanzienlijk op elektriciteit!

Met een thuisbatterij sla je overdag opgewekte zonne-energie op die je ‘s avonds of ‘s nachts gebruikt om je elektrische wagen op te laden. Heb je nog geen zonnepanelen of thuisbatterij? Ga dan voor ons totaalpakket!

Wist je trouwens dat bedrijven een fiscaal voordeel krijgen bij het plaatsen van een laadpaal. Tot eind 2022 gold een aftrekbaarheid van 200%. Maar van 1 januari 2023 tot en met 31 augustus 2024 is dat herleid tot 150%.

Hoe werkt een laadpaal?

De werking van een laadpaal kan verschillen van type tot type. Meestal plug je wel eerst de laadkabel in de auto, daarna pas in het laadpunt. Bij Solarline installeren we laadpalen aan huis of bij je bedrijf.

Zijn laadpalen rendabel?

Een laadpaal is een slimme investering voor wie elektrisch of hybride rijdt, en dat ook wilt blijven doen. De kosten ervan zijn snel terugverdiend omdat je thuis minder betaalt voor elektriciteit dan bij een openbare laadpaal. Daarbij kan je je auto ‘s nachts aan nachttarief opladen. Wie zonnepanelen heeft kan uiteraard zijn zelf opgewekte stroom naar de laadpaal sturen, wat het nog voordeliger maakt.

 

Een elektrische wagen verbruikt minder dan een auto die op brandstof rijdt. Een auto met benzinemotor verbruikt gemiddeld 0,076 euro aan brandstof per kilometer. Bij een dieselmotor is dat gemiddeld 0,063 euro. Een elektrisch voertuig daarentegen verbruikt amper gemiddeld 0,029 euro per kilometer! Let wel, dit laatste gemiddelde is berekend op het gebruik van een oplaadpunt bij je thuis. Opladen via een openbare laadpaal kost veel meer!

Soorten laadpalen

Afhankelijk van je verbruik en de praktische mogelijkheden bij je thuis of in je bedrijf, kan je bij Solarline voor verschillende types laadpunten kiezen. 

Fiscale voordelen van laadpalen

Bedrijven die investeren in laadstations voor hun personeel en bezoekers krijgen mooie belastingvoordelen. Tot en met 31 augustus 2024 zijn laadpalen 150% fiscaal aftrekbaar voor ondernemingen.

Ook particulieren genieten van fiscale voordelen.

 

Lees er alles over

Laadpalen interessant voor bedrijven

Laadpalen bieden tal van voordelen voor bedrijven, niet alleen op fiscaal vlak. Zo genereren ze extra inkomsten en helpen ze je bedrijfsimago te verbeteren. Het resultaat? Tevreden klanten én werknemers. Ontdek nog meer voordelen via onderstaande knop.

 

Laadpalen voor bedrijven

Klant aan het woord

Referenties

Review Widget

"Topservice met topmaterialen"

Zeer vriendelijke verkoper en erg deskundige plaatsers. Wij zijn heel tevreden!

~ Gijs Jansen

"Geweldige en bekwame mensen."

~ Juan Lopez

"Goede service en mooie afwerking"

De zonnepanelen werden vandaag geplaatst. We zijn erg tevreden van de service van uw team! Het geheel is mooi afgewerkt: zowel de panelen op het dak als de omvormer en bijbehorende bekabeling werden erg professioneel bevestigd. Waarvoor dank!

~ Dhr. Geurts

"Zeer tevreden over de opbrengst"

Ik wil jullie graag informeren m.b.t. onze zonnepanelen. Ondertussen hebben we ruim een jaar de zonnepanelen op het dak liggen (sinds okt 2013) en ze werken prima. Het rendement in 1 jaar is ruim boven de door jullie gecalculeerde hoeveelheid KWh, we hebben namelijk 3499 KWh gehaald! Kortom wij zijn heel tevreden met deze opbrengst en het positieve verschil ten opzichte van de geschatte opbrengst, Bedankt!

~ Roovers

Eindhoven

"Aan te raden! Goede communicatie, plaatsing en service"

Goede middag, jullie hebben onlangs zowel bij mijn vader als bij mij zonnepanelen geplaatst. Ik wil jullie bedanken voor de goede communicatie, goede plaatsing en goede service achteraf. En speciaal zouden we plaatser Diego willen bedanken. Het was echt een plezier om hem te zien werken. Een echte vakman. We zullen jullie bij iedereen die erom vraagt aanraden.

~ Heynen

Peer

"Goed en netjes gewerkt"

Gisteren zijn de zonnepanelen geplaatst. Erg blij mee! Kevin en Jamey hebben goed gewerkt. Alles zeer netjes achtergelaten.

Nogmaals bedankt!

~ Niels Theuws

"Keurig op tijd en netjes afgewerkt"

Altijd zeer goed verder geholpen. Alles netjes afgewerkt! Keurig op tijd zoals afgesproken!

Ik raad deze zaak zeker en vast aan.

Top! Doe zo verder!

~ Stijn T.

"Service en professionele afwerking"

Donderdag 7/11 zijn Glen en Raoul de zonnepanelen komen plaatsen. Vanaf dat ik de deur open deed om hen binnen te laten voelde ik al een klik. Onmiddellijk begonnen zij met de plaats te bestuderen: waar en hoe ze de zonnepanelen zouden plaatsen, hoe de kabels zouden geplaatst worden, enz enz.

 

Om een lang verhaal kort te maken zou ik Glen, Raoul, Kevin en de firma Solarline willen bedanken voor de service en de professionele afwerking!

~ Boudewijn V.

"Opbrengst meer dan voorspeld"

Top service, zeer tevreden van de plaatsing en afwerking, top gasten. Zonnepanelen staan een jaar en opbrengst is meer dan ze ons voorspelden, top!

~ Gabri Filippo