Zonnepanelen kopen? Profiteer van onze cashback actie! - Solarline

Zonnepanelen kopen? Profiteer van onze cashback actie!

Profiteer van €825 cashback op je zonnepanelen

Bij Solarline begrijpen we het belang van het verlagen van je energiekosten en het verminderen van je ecologische impact. Met onze tijdelijke aanbieding kun je nu profiteren van aanzienlijke kortingen bij de aanschaf van zonnepanelen.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig! Plaats én bevestig vóór 30 juni 2024 je bestelling voor zonnepanelen bij Solarline. Je ontvangt een exclusieve cashback van €825 op je zonnepaneleninstallatie. Profiteer snel van deze aanbieding om het maximum uit je investering te halen!

Let op: de actie geldt op een installatie van minstens 12 zonnepanelen en op offerte-aanvragen vanaf 17 april 2024.

Waarom kiezen voor Solarline?

  • Ervaren professionals:

Dankzij onze jarenlange ervaring in zonne-energie garanderen wij jou de beste plaatsing met een optimaal rendement.

  • Kwaliteitsmaterialen:

We werken alleen met hoogwaardige materialen, wat de duurzaamheid en efficiëntie van het zonne-energiesysteem ten goede komt.

  • Positieve ervaringen:

Onze klanten hebben een goede ervaring met onze installaties én diensten.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Klant aan het woord

Referenties

Review Widget

"Topservice met topmaterialen"

Zeer vriendelijke verkoper en erg deskundige plaatsers. Wij zijn heel tevreden!

~ Gijs Jansen

"Geweldige en bekwame mensen."

~ Juan Lopez

"Goede service en mooie afwerking"

De zonnepanelen werden vandaag geplaatst. We zijn erg tevreden van de service van uw team! Het geheel is mooi afgewerkt: zowel de panelen op het dak als de omvormer en bijbehorende bekabeling werden erg professioneel bevestigd. Waarvoor dank!

~ Dhr. Geurts

"Zeer tevreden over de opbrengst"

Ik wil jullie graag informeren m.b.t. onze zonnepanelen. Ondertussen hebben we ruim een jaar de zonnepanelen op het dak liggen (sinds okt 2013) en ze werken prima. Het rendement in 1 jaar is ruim boven de door jullie gecalculeerde hoeveelheid KWh, we hebben namelijk 3499 KWh gehaald! Kortom wij zijn heel tevreden met deze opbrengst en het positieve verschil ten opzichte van de geschatte opbrengst, Bedankt!

~ Roovers

Eindhoven

"Aan te raden! Goede communicatie, plaatsing en service"

Goede middag, jullie hebben onlangs zowel bij mijn vader als bij mij zonnepanelen geplaatst. Ik wil jullie bedanken voor de goede communicatie, goede plaatsing en goede service achteraf. En speciaal zouden we plaatser Diego willen bedanken. Het was echt een plezier om hem te zien werken. Een echte vakman. We zullen jullie bij iedereen die erom vraagt aanraden.

~ Heynen

Peer

"Goed en netjes gewerkt"

Gisteren zijn de zonnepanelen geplaatst. Erg blij mee! Kevin en Jamey hebben goed gewerkt. Alles zeer netjes achtergelaten.

Nogmaals bedankt!

~ Niels Theuws

"Keurig op tijd en netjes afgewerkt"

Altijd zeer goed verder geholpen. Alles netjes afgewerkt! Keurig op tijd zoals afgesproken!

Ik raad deze zaak zeker en vast aan.

Top! Doe zo verder!

~ Stijn T.

"Service en professionele afwerking"

Donderdag 7/11 zijn Glen en Raoul de zonnepanelen komen plaatsen. Vanaf dat ik de deur open deed om hen binnen te laten voelde ik al een klik. Onmiddellijk begonnen zij met de plaats te bestuderen: waar en hoe ze de zonnepanelen zouden plaatsen, hoe de kabels zouden geplaatst worden, enz enz.

 

Om een lang verhaal kort te maken zou ik Glen, Raoul, Kevin en de firma Solarline willen bedanken voor de service en de professionele afwerking!

~ Boudewijn V.

"Opbrengst meer dan voorspeld"

Top service, zeer tevreden van de plaatsing en afwerking, top gasten. Zonnepanelen staan een jaar en opbrengst is meer dan ze ons voorspelden, top!

~ Gabri Filippo