Zonnepanelen Ervaringen

U wilt een zorgeloze, rendabele zonnepaneleninstallatie voor uw thuis of bedrijf? Solarline plaatste de afgelopen 11 jaren al meer dan 2000 zonnepanelelinstallaties bij particulieren en bedrijven. 11 jaar ervaring, 6 deskundige techniekers en de meer dan 2000 tevreden klanten bewijzen dat wij uw geschikte partner zijn. Contacteer ons snel voor een vrijblijvende offerte.


We halen graag het onderste uit de kan voor onze klanten. Daardoor ontvangen we regelmatig spontane reacties van tevreden klanten, zoals de volgende quotes:

"De zonnepanelen werden vandaag geplaatst. We zijn erg tevreden van de service van uw team! Het geheel is mooi afgewerkt: zowel de panelen op het dak als de omvormer en bijbehorende bekabeling werden erg professioneel bevestigd. Waarvoor dank!"

Dhr. Geurts

"Ik wil jullie graag informeren m.b.t. onze zonnepanelen. Ondertussen hebben we ruim een jaar de zonnepanelen op het dak liggen (sinds okt 2013) en ze werken prima. Het rendement in 1 jaar is ruim boven de door jullie gecalculeerde hoeveelheid KWh, we hebben namelijk 3499 KWh gehaald! Kortom wij zijn heel tevreden met deze opbrengst en het positieve verschil ten opzichte van de geschatte opbrengst, Bedankt!"

Dhr. Roovers - Eindhoven

"Goede middag, jullie hebben onlangs zowel bij mijn vader als bij mij zonnepanelen geplaatst. Ik wil jullie bedanken voor de goede communicatie, goede plaatsing en goede service achteraf. En speciaal zouden we plaatser Diego willen bedanken. Het was echt een plezier om hem te zien werken. Een echte vakman. We zullen jullie bij iedereen die erom vraagt aanraden."

Dhr. Heynen - Peer


Wilt u ook een zorgeloze installatie van uw zonnepanelen? Kies dan voor Solarline en vraag vandaag nog uw persoonlijke offerte aan!

Contacteer ons