Laadpaal voor bedrijven. Groene uitstraling en extra inkomsten - Solarline

Laadpaal voor bedrijven

Hou je werknemers en je klanten tevreden, genereer extra inkomsten en straal duurzaamheid uit. Ontdek hieronder alle voordelen van een laadpaal voor bedrijven.

 

Krijg offerte op maat

De voordelen van een laadpaal voor bedrijven

Als ondernemer begrijp je dat duurzame maatregelen niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook voor je bedrijf. Met een laadpaal maak je je onderneming groener en tegelijkertijd creëer je extra inkomsten. Hieronder vind je belangrijkste voordelen van een laadpaal voor bedrijven:

Hou je werknemers tevreden

Meer en meer mensen kiezen voor een elektrische auto. De kans is dus ook groot dat jouw werknemers die trend volgen. Met laadpalen aan je bedrijf bied je je medewerkers een handige mogelijkheid om hun auto tijdens het werk op te laden. Zo hou je hen tevreden en je trekt er zelf nieuw personeel mee aan.

Trek nieuwe klanten aan

Klanten houden steeds vaker rekening met duurzaamheid in de keuze van hun aankopen of zakendoen. Plaats een laadpaal aan je bedrijf of handelszaak en trek meer milieubewuste klanten aan.

Verbeter je “groene” uitstraling

Het installeren van een laadpaal sluit aan bij je duurzaamheidsdoelen en verbetert dus ook de groene reputatie van je bedrijf.

Genereer extra inkomsten

Stel het gebruik van je laadpalen ter beschikking aan derden. Tegen betaling kunnen zij hun elektrische auto opladen aan jouw gebouw. Jij genereert extra inkomsten die je vervolgens efficiënt inzet in je bedrijf.

Profiteer van fiscale voordelen

De overheid stimuleert elektrisch rijden. Daarom geeft ze nog tot eind augustus 2024 een fiscaal voordeel voor bedrijven die laadpalen laten plaatsen. De voorwaarde is dat je je laadpalen toegankelijk maakt voor derde partijen.

 

Krijg offerte op maat

 

Lees meer over de fiscale aftrekbaarheid van laadpalen voor bedrijven.

Solarline staat klaar voor je bedrijf

Ons team staat klaar met professioneel advies, een correcte service, en een nauwe nazorg. Interesse in een laadpaal voor je bedrijf? Laat het ons weten. We bekijken de mogelijkheden en maken een vrijblijvende offerte op maat voor je op.

Meer over onze laadpalen

Er bestaan verschillende laadpalen. Elk met hun eigen voordelen. Ontdek alles over de laadpalen van Solarline voor bedrijven.

Klant aan het woord

Referenties

Review Widget

"Topservice met topmaterialen"

Zeer vriendelijke verkoper en erg deskundige plaatsers. Wij zijn heel tevreden!

~ Gijs Jansen

"Geweldige en bekwame mensen."

~ Juan Lopez

"Goede service en mooie afwerking"

De zonnepanelen werden vandaag geplaatst. We zijn erg tevreden van de service van uw team! Het geheel is mooi afgewerkt: zowel de panelen op het dak als de omvormer en bijbehorende bekabeling werden erg professioneel bevestigd. Waarvoor dank!

~ Dhr. Geurts

"Zeer tevreden over de opbrengst"

Ik wil jullie graag informeren m.b.t. onze zonnepanelen. Ondertussen hebben we ruim een jaar de zonnepanelen op het dak liggen (sinds okt 2013) en ze werken prima. Het rendement in 1 jaar is ruim boven de door jullie gecalculeerde hoeveelheid KWh, we hebben namelijk 3499 KWh gehaald! Kortom wij zijn heel tevreden met deze opbrengst en het positieve verschil ten opzichte van de geschatte opbrengst, Bedankt!

~ Roovers

Eindhoven

"Aan te raden! Goede communicatie, plaatsing en service"

Goede middag, jullie hebben onlangs zowel bij mijn vader als bij mij zonnepanelen geplaatst. Ik wil jullie bedanken voor de goede communicatie, goede plaatsing en goede service achteraf. En speciaal zouden we plaatser Diego willen bedanken. Het was echt een plezier om hem te zien werken. Een echte vakman. We zullen jullie bij iedereen die erom vraagt aanraden.

~ Heynen

Peer

"Goed en netjes gewerkt"

Gisteren zijn de zonnepanelen geplaatst. Erg blij mee! Kevin en Jamey hebben goed gewerkt. Alles zeer netjes achtergelaten.

Nogmaals bedankt!

~ Niels Theuws

"Keurig op tijd en netjes afgewerkt"

Altijd zeer goed verder geholpen. Alles netjes afgewerkt! Keurig op tijd zoals afgesproken!

Ik raad deze zaak zeker en vast aan.

Top! Doe zo verder!

~ Stijn T.

"Service en professionele afwerking"

Donderdag 7/11 zijn Glen en Raoul de zonnepanelen komen plaatsen. Vanaf dat ik de deur open deed om hen binnen te laten voelde ik al een klik. Onmiddellijk begonnen zij met de plaats te bestuderen: waar en hoe ze de zonnepanelen zouden plaatsen, hoe de kabels zouden geplaatst worden, enz enz.

 

Om een lang verhaal kort te maken zou ik Glen, Raoul, Kevin en de firma Solarline willen bedanken voor de service en de professionele afwerking!

~ Boudewijn V.

"Opbrengst meer dan voorspeld"

Top service, zeer tevreden van de plaatsing en afwerking, top gasten. Zonnepanelen staan een jaar en opbrengst is meer dan ze ons voorspelden, top!

~ Gabri Filippo