Zonnepanelen voor bedrijven. Ontdek de voordelen hier - Solarline

Zonnepanelen voor bedrijven

Verbeter je bedrijfsimago, verklein je ecologische voetafdruk en bespaar op kosten. Ontdek hier de voordelen van zonnepanelen voor bedrijven.

 

Krijg offerte op maat

De voordelen van zonnepanelen voor bedrijven

Als ondernemer begrijp je dat het nemen van duurzame maatregelen niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je bedrijf. Met zonnepanelen maak je je onderneming groener en tegelijkertijd verlaag je je kosten. Dit zijn de belangrijkste voordelen van zonnepanelen voor bedrijven:

Bespaar op energie

Zonnepanelen wekken groene stroom op die jij in je bedrijf handig kunt gebruiken om je apparaten te voeden. Denk aan de airco, verwarming, of laadpalen. Maar ook aan je bedrijfsmachines. De elektriciteit die je van je zonnepanelen krijgt is volledig gratis. En dat zie je snel op je energiefactuur.

Snelle terugverdientijd en hoog rendement

Investeren in zonnepanelen voor je bedrijf, da’s niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je financiën. De modernste zonnepanelen gaan minstens 25 jaar mee. Hierdoor kan je dus jarenlang genieten van hernieuwbare energie. Het rendement ligt dus enorm hoog. Bovendien is de terugverdientijd van zonnepanelen de laatste jaren fel ingekort door de hoge energieprijzen.

 

Krijg offerte op maat

 

Krijg subsidies van de overheid

De Vlaamse overheid biedt heel wat subsidies aan ondernemingen die investeren in groene energie. Op de website van de Vlaamse overheid vind je een overzicht van de premies en steunmaatregelen.

Kleine voetafdruk, groot imago

Steeds meer consumenten geven de voorkeur aan duurzame bedrijven en willen hun aankopen doen bij ondernemingen die verantwoord en milieubewust handelen. Door zonnepanelen te installeren verklein je je ecologische voetafdruk. Je laat zien dat je bedrijf maatschappelijk betrokken is en je geeft je bedrijfsimago een positieve boost.

Gemakkelijk in onderhoud

Nog een voordeel van zonnepanelen voor bedrijven: ze zijn ontzettend gemakkelijk in onderhoud. Het volstaat om ze 1 à 2 keer per jaar te reinigen.

Tevreden B2B-klanten

We hebben al heel wat zonnepanelen geplaatst bij bedrijven. Bern van Drukkerij Bosmans legt uit waarom ze zo tevreden zijn.

Solarline staat klaar voor jouw bedrijf

Ons team staat klaar met professioneel advies, een correcte service, de beste installaties, en een nauwe nazorg. Interesse in zonnepanelen voor je bedrijf? Laat het ons weten. We bekijken de mogelijkheden en maken een vrijblijvende offerte op maat voor je op.

Meer over onze zonnepanelen

Wil je meer weten over onze zonnepanelen voor bedrijven? Ontdek er alles over op onze zonnepanelen-pagina.

Klant aan het woord

Referenties

Review Widget

"Topservice met topmaterialen"

Zeer vriendelijke verkoper en erg deskundige plaatsers. Wij zijn heel tevreden!

~ Gijs Jansen

"Geweldige en bekwame mensen."

~ Juan Lopez

"Goede service en mooie afwerking"

De zonnepanelen werden vandaag geplaatst. We zijn erg tevreden van de service van uw team! Het geheel is mooi afgewerkt: zowel de panelen op het dak als de omvormer en bijbehorende bekabeling werden erg professioneel bevestigd. Waarvoor dank!

~ Dhr. Geurts

"Zeer tevreden over de opbrengst"

Ik wil jullie graag informeren m.b.t. onze zonnepanelen. Ondertussen hebben we ruim een jaar de zonnepanelen op het dak liggen (sinds okt 2013) en ze werken prima. Het rendement in 1 jaar is ruim boven de door jullie gecalculeerde hoeveelheid KWh, we hebben namelijk 3499 KWh gehaald! Kortom wij zijn heel tevreden met deze opbrengst en het positieve verschil ten opzichte van de geschatte opbrengst, Bedankt!

~ Roovers

Eindhoven

"Aan te raden! Goede communicatie, plaatsing en service"

Goede middag, jullie hebben onlangs zowel bij mijn vader als bij mij zonnepanelen geplaatst. Ik wil jullie bedanken voor de goede communicatie, goede plaatsing en goede service achteraf. En speciaal zouden we plaatser Diego willen bedanken. Het was echt een plezier om hem te zien werken. Een echte vakman. We zullen jullie bij iedereen die erom vraagt aanraden.

~ Heynen

Peer

"Goed en netjes gewerkt"

Gisteren zijn de zonnepanelen geplaatst. Erg blij mee! Kevin en Jamey hebben goed gewerkt. Alles zeer netjes achtergelaten.

Nogmaals bedankt!

~ Niels Theuws

"Keurig op tijd en netjes afgewerkt"

Altijd zeer goed verder geholpen. Alles netjes afgewerkt! Keurig op tijd zoals afgesproken!

Ik raad deze zaak zeker en vast aan.

Top! Doe zo verder!

~ Stijn T.

"Service en professionele afwerking"

Donderdag 7/11 zijn Glen en Raoul de zonnepanelen komen plaatsen. Vanaf dat ik de deur open deed om hen binnen te laten voelde ik al een klik. Onmiddellijk begonnen zij met de plaats te bestuderen: waar en hoe ze de zonnepanelen zouden plaatsen, hoe de kabels zouden geplaatst worden, enz enz.

 

Om een lang verhaal kort te maken zou ik Glen, Raoul, Kevin en de firma Solarline willen bedanken voor de service en de professionele afwerking!

~ Boudewijn V.

"Opbrengst meer dan voorspeld"

Top service, zeer tevreden van de plaatsing en afwerking, top gasten. Zonnepanelen staan een jaar en opbrengst is meer dan ze ons voorspelden, top!

~ Gabri Filippo