Zonnepanelen in Beringen plaatsen - Solarline

Zonnepanelen in Beringen plaatsen

Je zelfconsumptie verhogen met zonne-energie? Solarline plaatst ook jouw zonnepanelen in Beringen. Zowel voor je woning als voor je bedrijf.

 

Krijg gratis offerte

Gecertificeerd installateur van zonnepanelen in Beringen en omgeving

Meer dan 20 jaar zijn we al actief in de zonne-energiesector. Onze ervaren installateurs hebben al talloze projecten in Beringen, Limburg én heel België verwezenlijkt. Ze kennen de kneepjes van het vak en werken steeds met materialen van de hoogste kwaliteit. Bovendien is elke Solarline-installateur RESCERT-gecertificeerd. Wat wil dat zeggen? Enerzijds dat ze steeds weer puik werk leveren. Anderzijds dat jij kunt genieten van de beschikbare premies voor onder andere zonnepanelen.

Geen enkele woning of bedrijf is hetzelfde. Daarom werken wij altijd helemaal op maat. Onze zonnepaneleninstallateur of -adviseur komt bij jou in Beringen ter plaatse je situatie bekijken. Zo weten we perfect welke zonnepaneleninstallatie jij nodig hebt voor een optimaal rendement. Mocht je geïnteresseerd zijn, dan bekijken we ook de mogelijkheden om je zelfconsumptie verder op te krikken aan de hand van een laadpaal en/of thuisbatterij.

Team Solarline staat klaar voor Beringen

Solarline, dat is een professioneel team van ervaren installateurs. Elke dag opnieuw zetten we ons in om de beste zonne-energie-installaties voor jouw wensen te plaatsen. Helemaal op maat van je verbruik en je woning of bedrijf.

Meer over onze zonnepanelen

Interesse in zonnepanelen in Beringen? Ontdek dan alle voordelen en specificaties van zonnepanelen van Solarline.

Klant aan het woord

Referenties

Review Widget

"Topservice met topmaterialen"

Zeer vriendelijke verkoper en erg deskundige plaatsers. Wij zijn heel tevreden!

~ Gijs Jansen

"Geweldige en bekwame mensen."

~ Juan Lopez

"Goede service en mooie afwerking"

De zonnepanelen werden vandaag geplaatst. We zijn erg tevreden van de service van uw team! Het geheel is mooi afgewerkt: zowel de panelen op het dak als de omvormer en bijbehorende bekabeling werden erg professioneel bevestigd. Waarvoor dank!

~ Dhr. Geurts

"Zeer tevreden over de opbrengst"

Ik wil jullie graag informeren m.b.t. onze zonnepanelen. Ondertussen hebben we ruim een jaar de zonnepanelen op het dak liggen (sinds okt 2013) en ze werken prima. Het rendement in 1 jaar is ruim boven de door jullie gecalculeerde hoeveelheid KWh, we hebben namelijk 3499 KWh gehaald! Kortom wij zijn heel tevreden met deze opbrengst en het positieve verschil ten opzichte van de geschatte opbrengst, Bedankt!

~ Roovers

Eindhoven

"Aan te raden! Goede communicatie, plaatsing en service"

Goede middag, jullie hebben onlangs zowel bij mijn vader als bij mij zonnepanelen geplaatst. Ik wil jullie bedanken voor de goede communicatie, goede plaatsing en goede service achteraf. En speciaal zouden we plaatser Diego willen bedanken. Het was echt een plezier om hem te zien werken. Een echte vakman. We zullen jullie bij iedereen die erom vraagt aanraden.

~ Heynen

Peer

"Goed en netjes gewerkt"

Gisteren zijn de zonnepanelen geplaatst. Erg blij mee! Kevin en Jamey hebben goed gewerkt. Alles zeer netjes achtergelaten.

Nogmaals bedankt!

~ Niels Theuws

"Keurig op tijd en netjes afgewerkt"

Altijd zeer goed verder geholpen. Alles netjes afgewerkt! Keurig op tijd zoals afgesproken!

Ik raad deze zaak zeker en vast aan.

Top! Doe zo verder!

~ Stijn T.

"Service en professionele afwerking"

Donderdag 7/11 zijn Glen en Raoul de zonnepanelen komen plaatsen. Vanaf dat ik de deur open deed om hen binnen te laten voelde ik al een klik. Onmiddellijk begonnen zij met de plaats te bestuderen: waar en hoe ze de zonnepanelen zouden plaatsen, hoe de kabels zouden geplaatst worden, enz enz.

 

Om een lang verhaal kort te maken zou ik Glen, Raoul, Kevin en de firma Solarline willen bedanken voor de service en de professionele afwerking!

~ Boudewijn V.

"Opbrengst meer dan voorspeld"

Top service, zeer tevreden van de plaatsing en afwerking, top gasten. Zonnepanelen staan een jaar en opbrengst is meer dan ze ons voorspelden, top!

~ Gabri Filippo