Zonnepanelen

Zonnepanelen Omvormers

Wat is een omvormer?

Als u zonnepanelen plaatst, heeft u één of meerdere zonnepanelen omvormers nodig. Solarline begeleidt u bij de keuze van uw omvormer zodat u zoveel mogelijk stroom terugverdient.

Wat doet een omvormer?

Zonnepanelen produceren net als batterijen gelijkstroom. De elektriciteitsmaatschappijen verdelen echter wisselstroom. Al onze huishoudelijke toestellen werken dus op deze wisselstroom. Om de gelijkstroom van de zonnepanelen te kunnen gebruiken, moet ze eerst omgezet worden. Daarvoor dient de zonnepanelen omvormer. Voor de omgezette stroom ontvangt u bovendien uw groenestroomcertificaten.

Welke omvormer is het best?

Afhankelijk van uw situatie is er een omvormer die u het meeste rendement zal opbrengen. Solarline adviseert u graag bij de keuze van uw zonnepanelen omvormer. En ook over de rest van de installatie en oplevering ontfermen we ons. Het enige wat u moet doen, is contact opnemen voor een vrijblijvende afspraak. En binnenkort genereert u uw eigen energie!

Contacteer ons

Omvormers en schaduw?

Wij werken met omvormers van SMA. Die halen, zelfs met schaduw op uw installatie, het maximale rendement uit uw zonnepanelen.